ArtechLAB Amsterdam en RobotLove slaan de handen ineen en bieden dit najaar een interdisciplinaire nascholing aan voor docenten in het voortgezet onderwijs. RobotLove is dé expo experience over de liefde tussen de mens en robot met tentoonstelling, publiek, programma, partnerevents, educatieprogramma’s en een Robot café. De expositie vormt het atelier waarbinnen de deelnemers van de nascholing met de thematiek aan de slag gaan.

Interdisciplinaire nascholing voor VO-docenten kunst, bèta en techniek

ArtechLAB Amsterdam en RobotLove bieden een nascholing aan voor docenten in het voortgezet onderwijs. Deze interdisciplinaire bijeenkomst richt zich op de overlap van kunst, bèta en techniek in het onderwijs en gebruikt daarvoor de expositie RobotLove als inspiratie en atelier. Tijdens twee cursusdagen ontdek je als deelnemer het gebied van robotica en artificiële intelligentie en krijg je handvatten aangereikt hoe je met deze materie interdisciplinair onderwijs kunt ontwikkelen.

Voorwaarden voor deelname: Je bent werkzaam in het VO of als kunsteducator gericht op het VO. Het maximum aantal deelnemers is 35.
Data: vrijdag 9 en zaterdag 10 november
Locatie: Campina Melkfabriek in Eindhoven
Kosten: €450,-

AANMELDEN nascholing interdisciplinaire nascholing voor VO-docenten kunst, bèta en techniek